Wednesday, May 25, 2011

Langkawi Day 3 ~ Langkawi Airport & Westin Lounge

entry langkawi terakhir...semntra rajin nie smngt terus update ler malas nak tangguh2 kang teroverlap ngan entry lain plak...saya nie suka wat entry ikut turutan sbb tu lah selagi tak habis tak kuar dh entry lain...ngeh

so lepas jer mkn kat the loaf tgk2 jam dh kul 4 lebay sah2 mmg tak sempat lah nak jenjln ke sana sini lai...terus lah mydear pecut ke airport tuk check-in...sblm tu pulangkan keta dulu...owner dia tunggu jer kat situ...so far minyak kitaorg guna RM30 tp sblm blk tuang lai RM10 sbb takutlah kn tetiba tank 0 tetengah jln tak ke meniaya...


.:: total beg kitaorg 26 kg jer...see beg ijau dh beranak...huhu masa pegi beg kecik tu letak dlm beg besar tu ::.

.:: airport langkawi kecik jer...nmpk cam style open air punye ::.

.:: tak tau kenapa eman bekejar kat kerusi nie...sebuk nak panjat plak tu tapi tak bley ponx...huhu ::.

.:: dia kagum ngan conveyor belt tu bwk beg tu...tu yg smngt berlari ke kaunter nak tgk ::.

.:: kenangan terakhir kat langkawi ::.

lepas dh check-in terus kitaorg masuk kat balai berlepas...tp tak bley berlepas ponx lai sbb flight delay 20 minit...nasib lah westin ada lounge so sbb customer westin bley lah nak dok lepak dlm tu...best lah sbb kerusi selesa...bilik air ponx selsesa siap ada towel tuk lap muka ala mcm dlm hotel lah kiranye...klu nak massage ponx bley...ada neck, shoulder ngan massage kaki...tapi kena bayar lah brp RM tak tau plak...tp biasalah standard2 hotel huhu...

.:: depan lounge ::.

.:: mydear ::.


.:: pc ponx ada klu nak guna ::.


.:: nak minum, cake, sandwich ponx ada hulur duit jerlah hehe ::.

bgs tul sbb westin jer satu2nye hotel yg ada lounge kat balai berlepas...sgt menjaga customer lah....so sbkan flight delay kami tak berapa heran sgt sbb dok kat sofa empuk...rasa nak tertido ponx ada...huhu

lepas tu dlm kul 5.40 bru bley nik flight....peristiwa dlm flight mmg tak dpt dilupakan eman muntah kat blkg saya...sbb masa tu dia nangis so saya dakap lah dia last2 batuk2 muntah...nasib kena tudung so bley lah bukak and cuci...tp cam biasalah muntah susu harap maklum...tu mmg kenangan yg plg saya tak ley lupakan...nasib nak blk dh masa tu huhu...turun2 flight amik beg, amik cab terus blk umah...huhu smpi2 umah kul dekat pukul 8 and smptlah smyg magrib...lepas tu perut plak lapar terus masak bodo2 yg mengakibatkn semua org berselera mkn...huhu

so far best lah langkawi walaupun byk tempat yg tak sempat kitaorg gi....so mydear ckp next year nak g lai...huhu bestlah tu...tulah dr dulu org ajak pi tak mo skrg bru rasa bestkan....oke habis dh entry langkawi...dh bley update entry lain..ngeh2

~~the end~~


2 comments:

mama hani said...

syoknya jalan2...

mieoney said...

mama hani jln2 mmg best tp duit yg habis tu tak best huhu...
klu sesekali takperlah kan utk seronok2...huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie