Friday, May 27, 2011

Selimut Busuk..

selalu org kan ada bantal busuk kan...kali nie bkn bantal busuk tp selimut busuk yg ala2 bantal busuk...huhu sbb selimut tu wangi jer...cerr korg tgk gbr eman kat bwh nie...






inilah selimut busuk eman...sbnrnye selimut nie saya yg punye sbb saya nie penyejuk orgnye...mydear ngan eman plak derang nie pemanas so kipas nak laju...klu bukak aircond lai lah saya tak tahan...so tak tau camner bley terjebak kat eman time dia nak tido nak dekat ngan saya...mula2 tak perasan smpilah sejak2 nie saya perasan klu time nak tido tu saya selimut diri saya dia marah and tarik2 selimut tu...lepas tu yg plg crucial baru2 nielah mlm dlm kul 3 lebay dia bgn nak susu pastu mengamuk2...dh bg susu ponx minum nganmuk2 smpi buntu kami berdua...pastu saya perasan kaki dia kuis2 selimut tu mcm nak amik saya tariklah bg dekat ngan dia terus senyap minum susu and tido...adoyaii

dia suka klu time nak tido tgn dia raba2 tekstur selimut tu...pastu smlm plak mydear takder sbb dia dh kat jakarta...so saya watkanlah eman susu sbb nak pack brg nak blk kg ari nie...panggil dia minum depan tv tp dia tak kuar2...saya risaulah kang dlm bilik tu dia minum susu kang dok tuang2 atas katil...sekali saya panggil dia kuar smbil seret selimut nie...letak atas karpet and baring atas tu tak berbantal...rosak dh budak nie...huhu

yg jd mslhnye selimut tu besar bila dia guling2 atas tu cam terbelit kat badan bahaya...bila tak bg mengamuk2 plak...nak potong bg kecik sayang plak sbb itu sbnrye kain ihram bapak saya pegi haji dulu..saya suka jdkna semlimut sbb dia cam berat and lembut tak mcm selimut yg lain...tp sbnrnye tak naklah biasakan ada selimut busuk or bantal busuk kang terbawak2 plak...takper saya nak pi simpan selimut tu nnti tgk bley ker tak tido...huhu

ke korg ada jmpa selimut cam nie jenis kecik...klu ada bgtau ek... :)

~~end~~

1 comments:

kak suzi said...

mula2...wah cerianya deco baru blog ni..like2
eh sm la anak akk dl pn tak suke gebor..2 3 menjak ni dia suke.ank akk ada selimut free mamil..rs akk dpt coz bg detail pd promoter dl kot..then ttiba ada org post gebor tu.ank akk bantal pluk,nk tido kena bntl tu..tp ada 2(1 umh pgasuh,1 umh akk) tp utk tido kt umh jela gn..jln2 tak bwk la..but still ok dia sleep well jgk

 
Design with love by Jiji for Zamimie