Tuesday, May 10, 2011

Langkawi Day 1 ~ Westin Hotel Environment

lepas dh lepak2 dlm bilik and refreshing terus kitaorg kuar...nak pi ronda2 area pekan kuah jer sambil jln2 cari makan...sblm tu kitaorg jalan2 dulu kat luar nak tgk kwsn sekeliling...





.:: lepas tgk gbr nie baru terperasan ada lai pool belah kiri yg tak kitaorg lawati ::.



serius pemandangan dia mmg cantik sgt...patutlah byk mat salleh dok kat sini...tp tulah syg sbb kitaorg tak dpt nak enjoy dok kat sini cam kitaorg dok kat hard rock penang...

.:: sulaman mengkuang ngan hiasan ranting kayu ::.


yg nie keta sewa westin punye...so klu agak2 berkemampuan boley lah nak sewa sehari (24 jam) = RM888...klu tak nak sewa lama2 bley sewa  min 8 jam jer = RM555...amacam ada berani kah? byk jer mat salleh sewa siap bukak bumbung lai...giler org panas2 nak duk dlm aircond dia bley tadah kepala kat tghari panas jln kt pantai cenang lai tu...huhu tp klu  ala2 ada duit terlebay bley lah sewa...huhu

.:: dh kata keta feveret saya tak dpt naik dpt bergbr ponx jd lah... =( ::.



.:: cubaan eman nak bukak pintu keta tu...huhu ::.



lepas tu terus lah calo sblm hari mlm...masa nie kul 6 tp suasana dh cam kul 7 plak kan...gelap2 suram2...

~~to be cont.~~


0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie