Thursday, August 4, 2011

Anak Baba Betul...


sket2 baba, sket2 baba...amik dia kat umah bbysitter smbil duk kan dia dlm carseat sebut baba, baba....smpi umah tanya baba lai....main2 sket tanya lai....naik atas tgk tv ponx tanya baba lai..cari dlm bilik panggil baba, baba....dlm tido2 mamai2 mulut sebut baba, baba...last2 baba blk dgr suara baba bley dia bgn turun katil jengah kat bawah...tgh tido mlm bgn nak susu menda yg dia sebut lepas susu adalah...BABA....

owh tension mama grrrr...yerlah mgkn mama depan mata so takderlah sebuk cari mama...blk umah mama byk tangungjwb nak masak, nak mengemas, nak basuh pinggan, nak bsh bju, nak basuh botol susu eman, nak iron bju mana ada masa nak layan eman...baba besh lah kot sbb dia byk free time kat umah sbb tu dia bley main ngan eman...

agaknye klu mama takder nnti eman cari mama tak mcm eman cari baba... :(

~~end~~

3 comments:

purple_lav said...

erk, mama jeles ke? itu lah nnt kena kuarkan adik eman, baru adik eman sll sebut mama, cari mama hihihihi

mieoney said...

haruslah jeles fiza...takper2 lepas nie kuarkan anak pompuan...tgu eman 3 thn lah bru bley kuarkan adik hehe...

kak suzi said...

mama eman jeles eh...hhihihihi..samalah macam anak akak..cikit2 ayah.geram n jeles.klu keluar berjalan aper2 mmg ayah dia yg dia nak tapi bila kat umah ayah ada pn nak berkepit dgn akak.so akak ckp anak akk ni kat luar anak ayah..kat umah anak mama..huhuhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie