Tuesday, August 16, 2011

Volkswagen Polo...



dah beberapa hari nie asik jer terserempak dgn Volkswagen polo nie...lama2 tgk jatuh berkenan plak...tp mahal gaklah harganye RM108k klu tak silap saya...ermm tak mampu nak pki tp klu berangan boley jerlah...huhu klu stkt honda city bley lah kot... :p tp serius mmg menariklah keta nie...design hatchback pastu nmpk sporty...mcm beemer yg 1 series plak tgk tp yg design kecik ler hehe...blm penah naik lai tp mydear ckp biasa2 jer...biasalah bkn keta idaman dia mmg lah dia ckp biasa2 jer..cuba klu keta idaman buruk camner ponx cantik jer di pandang mata...huhu

dulu2 saya minat Volkswagen beetle tu tp makin lama tgk mcm tak menarik lah pulak...tp mini cooper tetap di hati..owh yer korg kena bygkan ketanye yg baru tau bkn keta lama tu...mmg ler nama oldskol tp i tak main lah design lama2 nie...huhu design baru lah yg terbaikkan.... 

kalau nak tau detail cer korg tgk kat web volkswagen sdri.. 





okelah nak pi berangan2 jap...haha

~~end~~

3 comments:

sawaNiLa.com said...

saya pun minat keter ni.. hari tu test duduk..best je.. tp mahal.

kan best...(berangan)kalau dpt keter ni sebijik....

Rozita said...

Salam. Sama la ngan i. Takat berangan jer la nak kete cam ni. Nice car kannnn...

mieoney said...

itulah ingat nak gak pi try dok dlm ker test drive ker...tak dpt beli dpt duduk dlm ponx jadilah kan...bley meleleh air liur cam nie...huhu

mode : dream

 
Design with love by Jiji for Zamimie