Friday, August 12, 2011

Ramadhan Day 6 ~ Kelab Golf Seri Selangor

ini citer sabtu lepas baru nak citer hari nie...sbnrnye mls nak citer ponx tapi sbb takder menda nak dibloggkan so kuarkan lah citer lama2 nie huhu...tp tulah takder byk gbr ponx smpt snap sket2 jer sbb dok sebuk suapkan eman mkn...mkn kat sini cam biasalah kwn my fil banjer thn nie kat KGSS (kelab golf seri selangor) dekat damansara sana....

tapi gbr tak byk ponx saya amik sbb segan plak nak snap sana sini...sbb biasa klu saya gi mkn2 nie ada jer org usung camera amik gbr mknan tp kat sini takderlah plak..so amik gbr mknan yg telah diambil jer tu ponx tak byk sbb bila dh start berbuka tu mmg takder pegang kamera dh...dgn nak suap mulut sdri dgn nak suap mulut eman lai...last2 saya simpan jer kamera....gbr derang semua ponx saya tak amik...menyesal lah plak...ish2 takper2 next time mesti kena amik gbr utk kenangan semua waktu nie semua ponx ada...






portion amik byk2 siap...yerlah sblm berbuka waktu nie so kitaorg amik utk semua org utk appetizer...bila dh berbuka bru masing2 amik sdri main dish...klu perasan kat mana2 tempat berbuka puasa sure ada kambing panggang kat sini ada juga tp kambing dia hamis sgt...saya amik sepiring terkulat2 nak abiskan...semua org ponx taknak last2 terbuang cam tu jer....kat sini tak byk sgt choice...dua thn lepas berbuka kat KDE (kelab golf darul ehsan) kat sini agak byk gak mknan dgn spaghetti semua lah...pastu my sil ckp thn lepas derang bukak kat KLGCC lai best...tp klu tak silap waktu tu kitaorg blk kg kot...

itu jerlah yg ada last sekali kita selit2 lah gbr eman ek...hehe

.:: golfer wannabe hehe ::.

.:: malu lah mama nie ::.


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie