Thursday, August 4, 2011

NESCAFE Chill-Lah express..


lumayan tu hadiahnye...hadiah utama RM10k...klu saya lah yg dpt RM10k nak beli apa eh...nak apa eh...eh jap2 tak ley nak terfikir plak...huhu itew klu saya kreatif lah...masalahnye saya tak kreatif ponx klu melukis ponx fail inikan plak nak mendesign...tp saya tau ramai kat luar sana tu kreatif orgnye...apa kata korg try...mana tau menang dpt 10 k tu...lepas tu dgn bangganye klu pi kat kedai2 yg jual nescafe yg dlm tin nie ckp saya lah yg design...terkejut tak semua org nanti...

klu nak tau lebay lanjut silalah ke klik NESCAFE Chill-Lah express nie ek...kot2 korg bley menang sapa yg utg sdri jugak yg untung kan...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie