Wednesday, August 3, 2011

Diaper Cake...

korg pernah dgr tak psl diaper cake...nie cake yg tak bley mkn punyer tp tak menjijikan yerlah kang korg fikir diaper kang korng fikir yg bkn2 plak...hehe so layan dulu gbr baru korng paham kot...








skrg dah paham kan...so kira ini satu pembaharuan lah kan...selama ini kita asik bg hadiah hamper jer kat baby baru lahir cam bosan kan...so bila dpt cam nie kira canggihlah semua ada...diaper, blanket, rompers, toys dll...eloklah klu nak beli skrg nie sbb diaper cakes by ShilaShower nie ada promotion kat milkAdeal...so instead of RM250 punye price klu beli melalui milkadeal nie bley dpt harga RM150 (diskaun 40%)...cepat2 masa adalah terhad tinggal 1 hari jer lai...so click lar yer kat sini utk tgk dan beli...Diaper Cake by ShilaShower

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie