Friday, August 5, 2011

Shopping Raya di US...

jauh bunyinye shopping raya kan...tp mmg betul ponx shopping raya kat San Francisco US...tp bkn sayalah mydear yg shopping kan utk kitaorg...senang jer cara nak shopping nie order jer through e-mail dgn gbr sekali lepas tu mydear kat sanalah yg berusaha cari...tp takderlha beria2 saya mengorder...sbb saya tak harap sgt mydear belikan utk saya sbb org lelaki kan matanye lain sket dr pompuan...huhu tp apa yg saya tak order plak yg dapat...yg saya order dpt satu menda jer...

.:: pegi satu beg blk beg dh beranak dua dh hehe...best2 mydear beli beg samsonite yg ada tayar 4 tu ::.

beg yg bwh nie besar lah klu masuk eman dlm tu mmg boley jer siap boley letak menda2 lain lai lah dgn eman tu hehe...nmpk mcm byk shopping tp separuh jerlah brg kitaorg separuh lai org kirim...my sis jer kirim separuh beg besar...kwn mydear lai kirim ngan seluar dockers ngan timberland lai...lebay 40kg lah kot sbb saya mmg tak bley agkt lgsg beg tu berat...40 kg msk kargo selebihnye hand luggage mask kabin lah apalai...

 .:: ini semua baju2 eman nie...kebanyakannya mydear beli oshkosh, gap ngan polo ralph lauren ada sket2 timberland ::.

overall mmg bju eman lah yg mendominasi sbbkan baju dia kecik2 so tak derlah nmpk byk...dh tak yah pening2 kepala dh nak beli bju raya eman...yerlah korg mesti maklum kan raya2 nie shopping complex ramai org...klu nak beli awal2 takut nnti sblm raya dia membesar ngan jayanye kan ker susah....settle dh bju raya eman...

mydear ponx sama gak settle dh bju raya dia...sbb bju melayu tinggal nak pi amik jer...t-shirt dia beli dekat 10 helai, jeans 3 helai...so dh tak yah kuar beli bju raya dh derang nie semua...dok jer diam2 kat umah...skrg nie yg kena shopping raya cuma mama jerlah hehe...biasalah org pompuan raya takkan nak pki suar plak mestilah bersopan santun sket...bju raya dh tempah 3 psg tinggal cari tudung jer...cukuplah kan kita bknnye muda lai nak beria2 raya... 

.:: ini my sis yg kim nie semua brg harley davidson derang tgh giler HD skrg nie...total derang kim jer lebay separuh dr 10k huhu...takper thn nie eman kena paw duit raya lebay sket ngan mak ngah hehe ::.



.:: ini saya punye mydear belikan dua t-shirt yg mcm blouse dan 1 levis ::.


serta




serta





serta





serta




.:: dua henbeg coach wink*wink* ::.

tak mintak ponx tp berharap juga sbb mmg tak harapkan dia belikan ponx...tp dh ada depan mata i rembat jerlah...

 .:: yg nie plg saya suka sbb dia sepasang...lepas tu beg kecik tu bley letak kamera and hp sekali so sng lah klu nak kuar tak bwk hendbeg...lepas tu henbeg tu bley sling plak lai lah best sbb saya mmg nak cari beg sling  sbb sng klu travel ::.

.:: yg nie mmg wishlist besday saya...saya pernah citer kat sini dulu [read] ::.

.:: yg nie plak kasut eman crocs ngan skechers ::.

so lengkap  lah bju raya kitaorg tahun nie...tak perlu bersesak2 dan berebut2 nak cari bju raya dh...huhu apa2 ponx thanks mydear i lup u very muchhh... :)

~~end~~

1 comments:

Anonymous said...

Murah tak coach kat sana? Beza brp dgn mesia?

 
Design with love by Jiji for Zamimie