Monday, August 1, 2011

Garden Cafe Alamanda...

sorilah yer awal2 puasa nie dh letak plak gbr mknan...tp takper gbr mknan saya letak sket jer tp menyelerakan...huhu lama dh pi mkn kat sini bru ari nie nak wat entry sbb pic dlm pc kat umah asik lupa jer nk transfer...so smntra kekeringan idea nak wat entry apa saya upkan jerlah entry nie yer...jgn korg terliur plak, dh besar2 takkan tak bley tahan lai kot...huhu

gbr tidak mengikut turutan yer bersepah jer cam tu saya letak..garden cafe kat alamanda nie baru buka dlm sebln lah saya rase...dia siap agak lama gak saya tgk cuma operasi jer yg baru...masa saya pegi garden cafe viva home dulu tu ponx bdk tu ada ckp psl cafe kat alamanda nie sbb dia staf kat situ tp dibg train kat cafe lain lah dulu...org ponx tak berapa ramai lai...mgkn org tak tau lagi gaknye memandagkan dia luar dr alamanda kat bawah superstar karaoke dan setentang dgn TGI Friday....

.:: pic deco dlm...nie amik dr luar jer otw nak ke lift ::.

.:: tuan punye blog ::.

.:: Garden Lifestyle Store and Cafe ::.




.:: byk entiti bergerak huhu ::.

.:: mango blast and longan blast ::.
air longan tu best tp mango tu kureng sket bg saya sbb saya tak berapa suka sgt tp tak tau psl apa gatal sgt nak order...konon2 nak try lain dr yg lain lah sbb sblm nie minum yg longan tu...blast nie kira cam ice blended lah.... 

.:: coconut galore ::.
yg nie bahasa mudah dia adalah eskrem kelapa yg diletakkan dlm tempurung kelapa...masa mula2 dtg tu keras nak mengoreknye...sbb bru keluar freezer kan...tp rasa biasalahkan rasa eskrem kelapa...tak tau nak describe sedap ke idak...

.:: chicken chop ::.
 mydear punye sedap lah kot sbb dia mkn tak tgk dh kiri kanan dh tinggal sket bru dia nak share ngan saya...sob2 takper2 next time bley mkn lai....

.:: spaghetti carbonara ::.
saya yg punye wpun tak sesedap the loaf tp saya puas hati lah...dh ler portion byk..dia punye daging slice tu byk plak tu terkulat2 saya nak abiskan cuma dia lebay oily...byk sgt letak olive oil lah kot





~~end~~

1 comments:

Pajil said...

bape total duit habis ? :D

 
Design with love by Jiji for Zamimie