Thursday, October 16, 2008

Today I Write about amazing race asia..

cuak giler nie..bru jer lepas tgk amazing race asia musim ke-3 team feveret kitaorg hampir terkeluar..sib baik minggu nie takder elimination klu tak keciwalah kami serta rakyat m'sia yg lain...hehe

tp sejak dr AR musim 1st and second mmg me selute team m'sia...mereka sgtlah kuat serta hebat oke..n tuk sesapa yg tak tau team m'sia dpt tmpt pertama utk musim pertama and musim kedua m'sia dpt tmpt kedua...hebat kan.. cuma rasenye bnda pertama dlm AR nie jgn lah buat jahat ngan org lain sbb nnti kompom blk semula kpd team tu..so far team msia mmg bermain dgn bersih lah..hehe and ada gak team yg sgt annoying tak kuar lai nie.. hope minggu depan nie derang kuarlah..

okelah ini my feveret team

Ida & Tania

yg nie team m'sia gak
Henry & Bernie



yg nie team pling sempoi
A.D. & Fuzzie


yg nie team paling annoying
Geoff & Tisha

nota kaki: gbr tdk dpt dimskkan sbb internet tak ley blah..esok jerlah me upload ek... :P *edited* oke msk dh gbrnye

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie