Wednesday, October 22, 2008

Today I Write about jln2 at Cyberjaya..

ceh nie mesti my dear gelak2 mengejek klu baca tajuk my entry kali nie..jgn ler gelak dear tak baik taw..u kan my supporter..huhu



okelah act bkn berjln2 ponx cuma jln jer..korg pham tak maksud berjln2 dgn jln..lain oke maksudnye..tp tak pyh ler korg pening2kan kepala nak cari perbezaan maksudnye tak masuk ponx exam SPM thn 1999..ngeh2




oke ini citer ari isnin lah..act me ke cyberjaya utk memulangkan brgan pakcik katerer yg kami gunakan..sbb masa dia amik brg ari ahad tu still ada tetamu tgh mkn so kami berjanji akan memulangkanye sdri pd esok hari..so sekonyong2 kami membawa flask air, pinggan serta sudu termasuk jugak setin biskut tiger yg org selalu tertipu sbb apa..sbb derang ingat dlm tu ada biskut tiger tp sbnrnye dlm tu ada popodum..so at the end popodum tu tak abis n kitorg jdkan sbg mknan ringan jer ratah mcm tu...sedap gak apa...hehe



otw ke cyber..eh napa tak ikut arrow ek..hehe

kat mana kami pulangkan brg itu? kat sini jer sbb my dear kata pakcik katerer tu msk sedap..so far okelah wpun tak menepati selera i..yerlah i tak mkn ler nasik2 minyak bagai nie...me not like oke...hehe

kat sinilah kami pi pulangkan brg kat pakcik katerer..dia owner kantin kat sini..

jln lai..tp ke mana ek..dlm perjln ke tmpt tuju..lim kok wing tp salah bajet ler dah terlepas signboard dia..nmpk bgnn jer..huhu

oke dh smpi tempat tuju..wat apa kat sini ek? tguuuuuuuuuu... :)

---end---

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie