Tuesday, October 28, 2008

Today I Write Aktiviti on Holiday...

ye disebabkan smlm adalah cuti deepavali..maka sye ingin mengucapkan selamat hari deepavali kepada kaum india terutama kepada my ofismate ganesan dan yogeswari..derang bca ke..huhu tak kisahlah janji ikhlas..

oke smlm sbnrnye aktiviti kitaorg takderlah apa sgt ponx..since my parent tido kat umah sye buatlah apa2 yg patut for bfast n borak2 ngan my mum..dlm kul 10 cm tu she decide to go to my cousin hse kat saujana prima kjg..

so we all ponx gi lah sana lunch di sana n after zuhur dlm kul 3 blk rumah sbb my parent akn meneruskn pjlnan blk ke johor..so tkt klu lewat sgt ujan..

after that dh ptg2 sket kitaorg melakukan aktiviti bersama brdua..aktiviti apa ek??
kaki kami..buruk sket tp tak kira nak letak gak..hehe

tgk rajin tak my dear..berpeluh3 dh tu..

smile dear you are in my blog..hehe

i'm trying to help..nak terkepak rasanya tgn ku..hehe

at last sye tolong menyapu jer..hehe


rumput my dear...
inilah aktiviti kami merumput diptg hari..ngeh2 my dear nie mmg rajin menjaga rumputnye..ptg blk keja mesti belek dulu rumput sblm msk rumah..pagi klu pi site mesti gi keja lmbt smpt lai dia membelek rumput2 kesygnnye..tak kisah lah janji bahagia..dia ckp nak jdkan rumput tu mcm kat pdg golf..so gigih la dia mengejerkan rumput itu.. klu tanam pokok sayur mesti dh dpt hasilnye dear.. :p

---end---

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie