Thursday, October 16, 2008

Today I Write jalan-jalan at putrajaya...

smlm after work my dear ajak pi mkn mcd kat alamanda...since my dear ponx ada keja kat cbj..

so me ponx pi lah putajaya menaiki erl yg rasa klu naik mcm konon2 naik lrt kat obersea..hehe tp mahal lah erl nie..dr kl sentral smpi putrajaya RM9.50..klu hri2 cmner ek? ish2 baik beli keto klu cm nie..hehe hint2 :P

smlm smpi jer putrajaya hujan lebat sungguh..sib lah jln kat pjaya tu lenggang je..so takderlah tkt bahaya sgt..


[menaip smbil upload gbr]



sedang menaip2 smbil upload gbr internet nie cam ^$&*%%^...dr isnin hari tu lembap nak m&m%%...jaring nie nak kena koyakkan jaringnye nmpknye...nak kena upload blk gbr nie cm *(^##^&*... ilang dh mood nak menulis nie..






[try upload lai]


mmg mcm hampeh tul internet nie..tak bley nak handle dah nie..krg2 lah me wat entry lain plak...aku mrh sgt nie...*%$*)()_(^*()(

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie