Saturday, October 25, 2008

Today I Write about Nice Hse..


hai readers...good day..hari nie byk betul open hse tp we all gi 2 rumah jer..my aunty hse n my dear punye kwn..



apa yg menariknye psl nice hse nie nak tau..td masa gi umah my dear punye member tu me mcm terkejut gaklah sbb apa umah dia mcm lovely lace tau..tak percaya tgk gbr kat bwh nie...


















* sorilah gbr tak brp clear..malu lah nak amik gbr..so amik gbr curi2 yerlah sbb tak kenal dia ponx klu kenal haruslah byk part amik..hehe

act wife dia jual brg2 nie tau n dia ada laman web yg jual brg2 nie..http://bedazzledcollection.com/

so klu korg peminat english style nie bleh lah gi kat web dia n pilih dn menang..huhu


















0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie