Wednesday, October 29, 2008

Today I write ~ me dh jumpa..

haha akhirnye jumpa ponx web corelle asia nie..so adalah corningware yg me minat tu..penat saya cari semlm..so blk umah borak2 ngan my dear ckp takder gbr nak letak dlm blog nie..so dia lah yg tol carikan sbb dia penah bukak web nie..citt malu jer.. nmpk sgt tak amik kesah ahaks.. :p

so meh nak share gbr kat sini.. malas nak edit entry sblm nie so kita wat entry baru ek..

inilah yg saya akan beli Warm Pansies

design nie sama ngan warm pansies punye design tp crowded sket..nie nama dia She (cam pelik jer tp mmg ditulis kat situ)...

ini plak set He..kelakar tul namanye.. :p

ini mcm set yg my dear beli kat us...mgkn bila takder set warm pansies tu saya akan beli yg ini kot..yg nie namanya Pretty Pink..

tp saya rasa ini lagi menarik lah..sgt cute..hehe namanye Hot Dots..

saya ingin beli set ini..5 set harap2 dptlah harga murah2..huhu

--end--

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie