Tuesday, October 28, 2008

Today I Write about Dinner last Nite..

sbbkan mlm smlm me nak kuar cri bank utk top up touch n' go..so my dear suggestkan kitaorg mkn kat luar..so mlm smlm me cuti dr memasak..hehe best2..(pemals tul bini ko nie :p)

oke slps dh top up touch n' go di cimb bank bangi..kitaorg berfikirlah nak mkn apa ek mlm2 nie..me tetiba craving for western fud plak..so cri2 lah kedai2 yg ada jual mknan western nie.. n mata kitaorg tertangkap pada signboard kedai mama chop papa grill (MCPG).. so kitaorg gi mkn kat sana lah mlm td..

cm dh lamer kan..blm tgk lai menu book dia..kesian owww klu nngkan..buruk giler.. :p

erm act me penah mkn kedai nie masa kat uum dulu..kat fakulti law ada kedai nie tp tak ingt ler rasa dia best ke tak..yerlah dh hampir 5 thn tinggalkan uum tak tau ada ke tak MCPG nie lai..

so smlm kitaorg ponx mknlah kat situ..apa yg kami mkn???

my drink honey lemon..best oke tp klu dpt msm sket lai lagi best.
my dear minum lemon tea..pic lupa snap sbb air biasa jer kan.. :p


my fud chicken creamy brown sauce shedap sos dia..ayam ponx grill just nice tak kering sgt..ada rasa juicy..

my dear punye fud..dia nak mkn nasi sbb lapar..so order mexican fried rice..tp me tgk mcm nasi grg biasa grg kat umah jer..hehe
nasi nie tak shedap - tawar, chicken wing ponx tak shedap..

so far okelah..tp i think western fud lagi sedap kot dr fried rice dia...yerlah specialty dia dlm western kan..so bila wat mknan lain cm kureng sketlah...so far harga okelah reasonable lah ngan fud dia..

nota kaki: utk pemilik mama chop papa grill bangi tolonglah upgrade sket kedai tu..mknan dh oke tp the ambiance, the place mcm teruk sgtlah bg segar sket suasananye..

---end---

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie