Tuesday, October 28, 2008

Today I Write about my wish list..

ye skrg nie sye ada wish list ye kwn2..hehe tp semuanya ponx mahal2..camno nie ha tak mampu nak beli..kui kui bleh lah kot skdr jadikan wish list mana tau ada org nak belikan..hehe

ye sye rasa nak dptkan kamera ini..sbb rasanye mcm best jer klu dpt nie..ada gak try shoot guna kamera nie..sgt marbeles oke..owh ye kamera ini adalah hak milik my cousin..

sbb sye nie suka mengamik gambo dn bergambor..selalu tak puas hati klu org tol amikkan gbr sye..terukkan kan..hehe yerlah im trying to be creative oke..hehe tp rasenye kamera nie tgu bila dh ada duit terlebey kot nnti bru beli..skrg nie tak bley lah..hehe

klu skrg nie sye suka amik gbr guna s500i jer wpun ada kamera lain tp sgt puas hati klu amik gbr guna hp nie..hehe

dear dun worry it's only a wish list..klu ada duit ponx nnti i dulukan yg dulu yg nie mgkn kemudian..

apakah yg perlu di dulukan itu..ye benda dibwh nie..sye nak beli yg 5 set tu oke..jeles tgk yg my cousin punye..dia beli kat langkawi..murah..klu kat kl nie satu set jer dah RM200-RM300..yg dia beli tu 5 set tak smpi RM300..harus pegi langkawi nie merembat menda nie..hehe my next wish list..:P

set yg nie my dear beli kat us..tp i loike yg sedia ada kat umah tu munge pepel..tp takder plak gbrnye dlm web sbb my dear ckp kat us takder corak cm kitaorg beli tu..mgkn itu tuk psrn asia jer kot..

--end--

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie