Wednesday, October 22, 2008

Today I Write aktiviti at Jusco..

okelah ini entry smbgn utk jalan2 at cyberjaya..oke lah pic tu kan me letak gbr jusco..mesti korg fikir gi jusco ponx nak citer ke..mmg ler bkn nak citer detail2 tp nak citer menda yg me wat kat sana selain soping brg dapur sket2...scr kbtln dah ke sana singgah ke jusco..


ye papan tanda ini telah menarik2 dan mengeletek hatiku utk mencuba...hehe cuak jugaklah..sblm nie selalu gak nmpk kat giant and tmpt2 lain..tp hari nie plak tergerak hati nak cuba..memandangkan me pegi hari org keja isnin..so tak rmi org..rase mcm best jer jln2 kat situ..so me try lah smbil relax2 tenangkan fikiran...so cubalah 10 minit for RM5...okelah kan.

so far seronok + geli sbb ikan tu menyerang mgkn sbb manyak sgt kulit mati kot..begitulah org yg malas nak scrub badan...hehe wat malu jer.. :P raser lepas tu mcm my kulit2 yg sunburn masa gi redang tu tanggal..sbb bleh tgk beza paras yg digigit ikan dgn yg tidak digit ikan..hehe my dear tak cuba ponx dia cuma tol tengok n amik gbr jer sbb dia penggeli orgnye..hehe
mknan!!!! serang!!!!!!!!

menahan kegeliaan..huhu


oke slps 10 minit lupa plk nak amik gbr kaki..tp msti org tu cm pelik jer amik gbr kaki plak..huhu pas nie nak try lai lah cm best n seronok jer... :)

---end---

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie