Thursday, October 30, 2008

Today I Write Farewell Party at kak Kam House..

oke kak kam nie act my opismate..seorg kakak yg sgt caring n baik ngan semua org..tak pernah prejudice wpun tau ada org tak sukakannye..apa kes org tu? tak tau ler sdri mau ingatlah..

oke kak kam nie dh pencen bln 8 ari tu...so kitaorg planning nak wat jamuan farewell tuk dia kat opis tp asik tidak berjaya jer sbb kan dia tak brp sihat n bru2 nie husband dia plak warded...erm so kitaorg amik kptsn tuk gi jer umah dia dsmping melawat serta berhari raya memandangkan 28hb tu msih lagi hari raya..mdmndgkan dia tak sihat so kitaorg decide utk bwk mknan ke rumahnye..

tugas utk mengambil mknan telah diserahkan kepada kami ~ me, kak zi n asma.. amik jer bkn masak ponx..huhu mknan telah diorder oleh my boss dr her cousin...
mknan yg diambil...sori lupa nak rotate kan..hehe

sye tukang pegang mknan kat blkg..muka seday sbb lapar bau mknan yg sedap itew..eh lupa nak pki liptik tu yg pucat sket...hehe

punggah mknan dulu dr myvi kuma2 ijau ke dlm bus pendek opis yg baru...

stlh amik mknan dlm 12.30 kami ponx menuju ke kak kam crib's di jln klang lama..dn smpi dgn lancarnye tanpa ada halangan kesesakan jln raya atau berenti org nak shi shi..takder oke..so dlm kul 1 cm tu dh smpi..kitaorg gi naik bus pendek opis dn penuh oke bus itu...sehingga ada org terpaksa duduk di celah enjin serta di pinggir tangga..hehe
sye dn sukma + hantu azmir..dia lah yg kena dok kat enjin..sian hehe
shahrul kena dok kat pinggir tangga..dia tgh mengadu ngan mak dia tu..


slps berslm2an dn bertanya kabar adalah mjlis kecil2an cm ucapan gitew dn penyerahan hadiah..so kitaorg bersepakat utk memberi hadiah yg istimewa tuk kak kam sbb dia ponx dh banyak menyumbang kpd kami dr segi wang ringgit..n kami ponx ada mndpt duit yg lebih dr bos punye bos raya hari tu..hehe

hadiah dr kami tuk kak kam...sye yg beli ngan kengkawan lain..hehe
bergmbr dgn kak kam

borak2 dulu..baik punye cerita hehe..
mknan yg ada + mknan yg kami bwk..

slps mkn n borak2 kitaorg ponx pulang..ingat blk tu nak pi uamh opismate kami yg menyambut deepavali tp disbbkan bos kami punya bos ikut so kami batalkn niat itew...kesian kwn kami tu sbb dia dh prepare kan mknan utk kami..takperlah lain kali jer oke..

bye2 kak kam kami pulang dulu...jumpa lagi asalamualikum..


~~end~~

2 comments:

ShahIeda said...

wah mana de orang mengadu..
ini menyelewengkan dewan ni, wahahaa..

mieoney said...

menyelewengkan dewan takper sbb kita dlm bus bkn dlm dewan..hehe

 
Design with love by Jiji for Zamimie