Tuesday, October 21, 2008

Today I Write on Jamuan Hari Raya my division..

wah ada sawang plak kat blog nie...jap ek nak kebas2 sawang nie..hehehe brp hari dah tak update..smlm cuti..hari2 online kat umah tp mesti takder idea nak menulis...yerlah kat umah mana ada privacy..hehe :P

okelah byk rasenye entry nak citer nie..so kita ikut kronologi lah yer..tp citer sket2 jerlah ek sbb dah byk yg lupa..tp ader gbr2 smpingan kira okleah kan..

oke jumaat lepas kitaorg ada jamuan division...so kitaorg combain lah ngan divison lain dibwh bidang kerja yg sama bahagian pengurusan dewan, ofis SUDR dan SUDN..skrg nie KP dah wat kptsn kami gabung utk wat jamuan hari raya supaya takder yg berdouble n senang kerja kami..tempat yg ditetapkan ialah anjung parlimen tgkt 17..so masa yg diambil setiap jumaat spjg bln syawal yg mulia ini..so ada 2 kali lai jamuan jumaat nie n jumaat minggu depan..

senang sket mcm nie..kitaorg sediakan duit n bergabung tenaga tolong menda2 yg kecik2..klu wat kat unit sdri mcm leceh sbb limited space lah, mana nak set up meja vip, mana nak set up meja letak mknan, nak mengemas lai.dah ler klu mengemas muka2 tu jer...yg tukang mkn rmi tp tang mengemas semua ilang buat2 bz...huh kli nie best tolong mana2 yg perlu aje, mkn serta mkn dan cha alif bot (CABUT) hehehe...

menu: laksa, lontong, lemang, nasi impit, rendang, bihun grg, sate n kuih2 sket...
meja mknan..masa nie sate tak smpi lai..

my ofismate

derang tgh sibuk2 masa nie sbb ada souvenir

my ofismate yg tak sabar nak mkn dah..hehe

senyum kwn2 you are now in my blog..hehe


my ofismate ngan big boss yg bju pepel..

---1st entry...wait for the next entry---

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie