Thursday, October 16, 2008

Today I Write about rezeki...

oke nie nak test lai bleh ker tak mskkan entry...harap2 okelah..mood dh ada blk nie wpun me rasa mcm tak best jer...

oke hri nie adlah hari yg pling bz..sbbnye meh tgk sdri my work nie..

tgk me wat 2 keja dlm satu masa..nmpk tak ada dua headphone atas meja..oke satu headphone smbg ke tape recorder, satu lai plak smbg ke pc...oke ini bkn wat dgr lagu misha omar ke bsb ke (apsal aku ingat BSB ek..owh sbb dulu2 ada kaset BSB nie.. :P ) ini adalah utk kegunaan kerja ye kwn2..

oke tape recorder tu digunakan utk wat editing PAC (tak tau PAC tu apa? jgn dok m'sia ye klu tak tau..google sdri kat internet ada kaitan dgn suami normala samsudin).. mnakala headphone yg smbg ke pc plak utk wat editing DR..so inilah tugas ku utk hari ini..smntra nak tgu portion DR msk wat dulu utk miting PAC..korg phm tak? tak phm takper mls nak terangkan tk penting ponx tak msk exam..cuma conclusion my job is as a editor..titik

oke hri nie rezeki tak beli mknan ponx..pgi2 lai asma dah msg..*tet *tet *tet msg berbunyi.. "ari ni tak yah beli bfast. sye bwk mee byk.." owh ini sudah bgs.. me ponx takkan nak mkn free bodo2 jer kan..pi lah beli karipap 3 hinggit jamu kwn2 ber6..pastu dlm kul 11 plak mkn laksa plak..sbb my second bos raya ari nie sbb dia dah abis pose 6 so belanja anak buah mkn..




oke mknan nie semua dia yg bwk oke..laksa penang, kek marble, kek coklat, chess tart, kcg, buah oren...owh tak termsk ye roti, dorina dan juga kaya kat tepi tu..itu mknan org lain bwk..hehe


lunch tghari kek coklat jer.. :)

muka tuan punye blog dismping kek coklat..

hehe me mkn laksa dua mgkuk yer..korg bygkan mgkuk yong tau fu yg kecik tu separuh jer ye bkn penuh ponx...me suka mkn laksa letak cili n limau byk2..bwg me not like..nenas ponx me not like oke..tp gbr laksa lupa plak nak amik sbb menikmati mknan kan smpi lupa snap pic..

oke itu jer..nak smbg entry lain yg tergantung td...hehe

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie