Monday, October 13, 2008

Today I write tentang minggu2 menyakitkan..

jgn salah paham yer bkn sakit hati ke apa..tp sakitlah kan..n bukan sakit buatan org ek...kuikui

oke dlm entry lepas kan me ada citer psl demam dr hari rabu plus ngan batuk..oke sabtu tu demam dah bertmbh baik cuma batuk jer ada lai..sbb pi klinik doktor tu tak bg ponx ubat batuk.. dia cuma bg ubat gatal..adoi gatal sungguhkah diriku ini... :P n skrg nie dtg plak penyakit baru..selsema..adoi hai mmg hari sakit sedunia lah tp for me jerlah..azab tul selsema nie..pagi td bru je mkn soluble sebiji harap2 okelah cpt skit sembuhnye...kat umah ngan opis ada je ubatlah, minyak angin lah tisu lah sweater lah segala mcm pelindung utk org sakit..adoi hai mcm dah tua plak..

owh yer my ofismate ponx dua org dah kena penyakit berjangkit nie yg sorg tu dr kamis smpi hari nie mc..nmpknye teruk betul demamnye..lai sorg plak bru sabtu ahad demam tak bgn smpi hari nie..hope u two will get well soon ek...uma cpt smbh bleh beli nasi kukus ayam grg kat jln duta...hehe

fyi this is the worst sick yg me penah kena..penyakit berjangkit yg berangkai2..sblm nie nak demam ponx susah..klu demam ponx mlm nie sok dah baik dah..flu ponx ada gak kena tp jarang2...ini smpi 3 sekali penyakit dtg..lemah sungguh antibodi bdn nie...tp yg paling worst adalah gastrik masa form 3 siap msk spital lai..tp gastrik tak termsklah sbb bkn penyakit berjankitkan...

smlm msa gi umah my cousin me ckp ngan dia yg me demam dia tanya dah ada isi ke..n my auntie ponx tanya cm tu bila me ckp demam...jeng jeng adakah begitu??? tak dpt dipastikan lah sbb tak check ponx since my period due dah nak dekat nie...so apa2 ponx kita tungguuuuuuu jerlah ek... :)


---end---

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie