Friday, October 10, 2008

Today I write after sick..

hello readers...yes i'm sick. yesterday me terbaring dirumah disebabkan demam dan batuk yg agak teruk...tp demam nie mcm main cak2 plak kejap demam pas tu dlm 3-4 jam kebah, pas tu 5-6 jam after that demam blk...harus pi klinik jugak nie..yerlah risau plak kot demam denggi ke apa ke...skrg nie me rasa mcm seram sejuk plak n badan ponx dah rasa panas blk..

this morning when i woke up rasa mcm dah oke leh g keja..my dear byk kali tanya bleh ke g keja and he ask me to rest at home..tp cm borink plak dok umah.. so skrg ni demam dah dtg blk..klu ckp ngan my dear sure dia marah sbb degil..huhu btw me dah telan panadol dah after bfast td...harap2 bleh tahan smpi ptg nnti...blk nie akan terus ke klinik berhampiran...hehe

--end--

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie