Thursday, October 23, 2008

Today I Write about no air...

wah nie bkn air mean udara yer..tp no air - water oke..kan bru2 nie ada berita psl paip pecah kat dengkil tu..yg mengakibatkan byk kwsn yg takder air termsklah my place BSP..citt susah tul takder air nie...mandi ponx kena bercatu tau..leceh tul klu takder air nie terbatas segala2 perbuatan taw..

tp nasiblah sbb kami idup berdua jer so cukup lai lah air tangki yg ada...namun begitu kami tetiba menjd cuak..sbb apa? sbbnye dlm planning ahad ari tu (19hb) kami ada wat mkn2 sket utk family2..yerlah since kami ponx baru berkawin n duk umah bru so kira mcm house warming aka kenduri utk family jerlah + jiran2 terdekat...ini kita citer bab house warming eh..

skrg nie nak citer psl takder air..so hari jumat mlm sabtu tu adalah lori air syabas dtg atr air...tp dtg lmbt ler sgt..me smpi tertido2 depan tv tunggu air..bgn ler mamai2 stlh dikejutkan oleh my dear...tp tak ramai org yg amik air sbb derang rmi lari blk kg kot..me ada snap gbr sket dlm mamai2 tu..hehe smpt lai tp tak byklah sbb malu ngan jiran2.. :P

lori syabas smpi..rasenye msa nie kat kat kul 12..

ini jer baldi kami..sketkan..yerlah dok umah berdua mana ler ada simpan baldi besar2 nie..huhu

nak transfer msk dlm umah..ini baldi pling bsr nie.. :P

tp bila fikir2 blk betulah nikmat tuhan tu mmg sgt berguna..bila tuhan tarik jer skjp nikmat tu mesti dah jd kelam kabut kan..so jgnlah kita sia2kan nikmat itu...

---end---

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie