Friday, October 31, 2008

Today I Write on OPen Hse terAkHir..

ye kwn2 wpun hari nie dah 2 zulkaedah tp tetap juga ada jamuan hari raya ye kat opis...ini kira penutup lah kan..sbb tinggal ada bbrp division yg tak wat lai kan so terpksa lah buat wpun dh abis raya..

adoi dh kenyang2 nie malas plak nak citer..huhu tp apa yg beh nye?? yg behnye derang wat jamuan raya ada tema ye..gunakan tema kmpg2 tp ada karaoke..hehe ala2 mcm ning baizura kwin gitew..tp takder lah over sgt cuma dia amik sket idea dr situ...

mknan sgt byk oke..heaven lah ngan mknan smpi senak perut sye mkn..huhu smpi nak muntah rasenye...n smpi tak leh nak dok monkok..bygkan btpa kenyangnye perut..pdhal mknan sket jer..nmpk sgt ler my perut is so kecik...sbb tulah my dear tak mo bwk pi mkn buffet kat hotel dia ckp rugi jer byr mahal2 tp mkn sket..tak baek tau.. :(

oke enough dgn story..enjoy the picas.. :)
bahagian desert..main course tak amik sbb dh kena serbu nmpk kepala org jer..hehe

door gift..huhu

Datuk Dr. Haji Wan Junaidi

karaoke berkumpulan

me ngan uma..harus pki liptik..klu tak nmpk tak cntik le muka ku...tp me not like liptik.. :(

kak zi ngan asma..
asma sng hati sbb jap lai bleh mkn..kak zi muka risau sbb tgh diet so tak leh mkn byk2 sdgkan mknan sedap2..huhu

oke ini jer stkt nie..klu ada lai me tmbh yer gbr..kot2 ada dr kamera org lain..huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie