Monday, October 6, 2008

Today I write the day after raya at ofis...

tah apa2 punye tajuk lah..erm lantaklah ikut suka sye lah nak tulis tajuk apa..sye yg menulisnye hehe...

well ari nie dah start keja dah borink tul seminggu cuti nak keja blk cm liat jer nak bgn pgi td..yerlh my dear ponx tak keja haruslah aku mlas nak bgn..hehe tp takperlah demi sesuap nasi ku gagahkan jugak pegi keja...




[silent]






[silent]







[silent]



adoi bru jer nak berblogging dah kena wat keja plak kat tmpt lain...skrg waktu 1.45 bru bleh dok kat tmpt sdri..sat lai nak smbg blk..confirmlah nie tak leh nak berblogging..erm takper2 harap2 bleh online kat umah mlm nnti..byk menda nak citer nie..n mesti ada org tu tertunggu2 my entry..tul tak 'org' tu..hehe nnti i blog dr umah yer..tp jgn nak kerling2 plak..huhu


oke chiow...



1 comments:

trailsshoppers.blogspot.com said...

visit trailsshoppers.blogspot.com for shoppn sales events..did you miss FOS stock clearance on sunday, chanel cosmetics clearance sale..dunt miss visit trailsshoppers.blogspot.com

 
Design with love by Jiji for Zamimie