Thursday, October 23, 2008

Today I Write my House Warming aka open hse...

oke entry kali nie plak me nak citer psl my house warming aka open house last sunday..oke act lebih kpd upacara mkn2 utk sedara mara terdekat..

konon2 mcm sesi beramah mesra lah sbb we all bru kawin kan..so blm lai kenal scra rapat sedara mara belah masing..

oke + kitaorg panggil jugaklah jiran2 terdekat..kang org kata tak cmpur plak ngan jiran2..since kitaorg ponx dah pi beraya rumah2 jiran tetangga (bgus tak kitaorg ngeh..ngeh..)

cuma derang jer blm beraya ke rumah kami..yelah blk keja dh kul 8..weekend plak kuar so org nak dtg ponx susah..cuma kami tak panggil kwn2 jer..

yerlah memandangkan rumah kami yg tak brp nak besar so tidak diizinkan utk memanggil rakan2 sama..yeralh dh nama ponx ramah mesra bersama keluarga so kenalah spend time ngan sedara mara semua..kang dh lari konsep plak..hehe

okelah menu utk hari itu:
Nasi Minyak
Ayam Msk Merah
Dalca
Acar Timun
Puding Jagung
Karipap
Buah Tembikai
*Keterer yg sediakan

Spagethi Bolognese
Nasi Impit
Kuah Kacang
Puding Koktail
Coklat Puding
*me yg sediakan :D

itu jerlah menunye..hehe sorilah gbr ponx tak byk sbb takder masa nak amik gbr..yerlah sye kan tuan rumah haruslah sibuk..



nota kaki: utk kengkawan insyallah me akan adakan hse warming mybe lepas raya kot..maklumlah skrg nie sebuk sket..yerlah dh nama ponx hse warming so tak kira lah raya ke tak.


---end---

2 comments:

oreosz d choc lovers said...

nice house...
area mane ni mieoney..?

mieoney said...

hai oreo..umah sye kat bandar seri putra dekt ngan bangi lama..

 
Design with love by Jiji for Zamimie