Tuesday, October 14, 2008

Today I write about Madagascar - Escape to Africa...


wah nie 1st time nak sertai pertandingan yang dibuat oleh redmummy...pertandingan ke? lebih kurang lah tu...
harap2 dpt lah sbb me sgt suka this cerita..
sblm tu nak story sket 1st time tgk madagascar yg dulu tu kiatorg blm kawin lai..so pi lah tgk kat summit usj rasenye...yg kelakarnye kitaorg jer the only couple yg tak bwk anak or kanak2 kecil..rata2 semuanye membawa anak2 kecil...hehe tp me n my dear sgt enjoy dengan cerita ini...best2 tak sabar nak tgk..harap2 dptlah tiket free dr redmummy.. :)

2 questions in your Madagascar’s entry.
  • Character Alex - what animal is that? ---Lion---
  • I should be getting the free tickets because saya ada anak buah yg comel-comel dan saya nak belanja mereka tengok citer ini.. (bleh ke cmpur ingeris melayu cm nie? bleh lah ek)
--end--

2 comments:

PakciQue said...

Gud Lux...

Kalau menang..mintak sekeping...leh? ahakz..

Pakcique.TK - Madagascar 2

PakciQue said...

Iye..sedekah amalan mulia lagi digalakkan..

 
Design with love by Jiji for Zamimie