Tuesday, October 7, 2008

Today I Write about my feveret Food...

yah me akan bercerita tentang one of my feveret food..yer salah satu ye dripada...daripada brp ek tak tau lah plak sbb rasenye me nie semua ponx suka hehe excluding mee kuning (klu mkn mcm sng sakit perut), coklat (klu mkn nnti cm dhga jer), gula2 (klu mkn nnti mcm lmbt nak abis jer), durian (klu mkn cm nak muntah je) dan etc2 wah konon mcm semuanye mkn ek..hehe





so inilah dia si jali2... :P



(sapa yg terliur tu pi lah cri cpt2 ye..lai ponx skrg bkn bln pose ponx)

my feveret nie..tp org ckp tak elokkan mkn shushi nie sbb mknan dia mentah2..so me mmg tak amalkan selalu dlm sbln at least ada mkn lah n org pregnant tak elok mkn shushi..but me tak pregnant ponx lai so bleh lah mkn.. :D sok2 klu dah peknen tak yah le mkn...hehe

tp so bad sbb my dear tak suka mkn shushi, so me takder genglah nak pi mkn kat shushi king ke apa segala restoran shushi.. :( disbbkan itu my only choice adalah shushi jusco jer..tp i loike shushi kat situ sbb sedap n isi dia ponx byk2..nyum2 oh sushi nie me beli kat jusco midvaley td..kitaorg lunch kat laksa shack..

kronologi kes:


ketibaan di midvaley..(sye tukang amik gambo je)

it's time to chose...pilih2 apa yg nak mkn ek...

ini okelah nmpk cm sedap jom kita try..
nyonya kari laksa one set with bandung cincau n otak2 ko...hehe

sedang2 itu pi beli ini...sorilah tak amik plak gmbr kat tmpt shushi td..rmbg mata memilih shushi..hehe

otw back riding BEE knight rider...


amik gbr sdri bru puas hati beb..


---end---






2 comments:

*YAYA* said...

merujuk kpd gmbr yg pertama dlm kronologi kes....
nape lia cm muncung je..huhuhu...

mieoney said...

secara lahiriah lah kan sye mengandaikan yg dia sgtlah lapar kot..huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie