Friday, January 7, 2011

Big Boss....

dr kecik dh ada cita2 nak jadi big boss...so bgslah kan...huhu so sapa yg nak jd big boss sapa lai klu bkn si kecik eman...huhu

bknlah nak jd boss tp feveret dia klu on pc....perkataan dia akan sebut nyiau aka miow aka cat...huhu feveret tu...klu nmpk jer iphone kitaorg tabur2 dia akan amik and bwk kat kami smbil sebut nyiau....klu bkn lain mmg guling2 lah mamat tu nangis...

so skrg nie tak kisahlah binatang apa yg dia nmpk berkaki empat sure dia akan panggil nyiau wpun itu adalah anjing atau gajah...yerlah tgk discvovery channel cite psl gajah dia panggil nyiau...tp pandai plak klu tgk fish takkan kuar lah dr mulut dia perkataan nyiau tu... ^__^

:: rilex jer menyandar tgk pc ::






:: inilah feveret video dia skrg nie ::

eman nie tak brp suka tgk tv...dia tak akan terpaku depan tv tgk citer....bkklah channel 613 ke 611 ke...sng citer dia tak suka tgk katun lah...so far stkt nielah...tak taulah plak sok2 dh besar jd hantu katun....klu citer2 lain biasalah suka tgk promo kat tv, iklan, citer2 binatang mcm animal planet or discovery channel itu ponx terpaku dlm 5 minit jer...lepas tu belah cri permainan yg menarik tu dimain cam cmpk brg dr tingkat atas ke bwh...huhu feveret tu...dia suka dgr menda jatuh kat tangga ketung, ketung....kumbah baju dlm bakul....bukak laci...biasalah dlm laci kan byk brg menarik...hhuhu

biasalah bdk nak naik nie dia byk nak explore....takperlah janji jgn tonggang terbalikkan rumah sudah...hehe

~~end~~

2 comments:

purple_lav said...

cik mimie..nampaknya baby cot dah jadi pagar dh tu hehehe...

yg kucing kt pc tu video ke gambar jer?

mieoney said...

Haha itu namanye save cost...
Yg tu video..kucing tu mengiau dia sukalah tgk kucing tu bising2..

 
Design with love by Jiji for Zamimie