Friday, January 21, 2011

Cuti-cuti Thaipusam...

smngt jer smlm nak update blog sekali kabel hp tinggal umah my pil pulak...yg saya punye kat opis...terus luntur smngt...huhu

okelah nak citer summary jer citer yg detail2 kemudian lah ek.....

pagi2 mcm biasalah wat bfast...bfast adalah cucur ikan bilis or dgn kata mudahnye jemput2 bilis...sedap our feveret nie...


lepas tu smbil2 kemas2 kat bwh and dapur bg budak kecik nie berendam dulu...cuaca ponx agak mengizinkan utk dia bermain air....


lepas tu msk lunch plak tp lupa nak snap...smbil msk lunch saya wat desert puding roti berkuah...nyum2 sedap...


ptg plak pi alamanda snap gbr yg nie jer yg lain2 takder huhu....pi jenjln sbb sengal kepala otak dok kat umah seharian...bg sikecik tu enjoy lah jln tempat lapang and kitaorg mkn nandos....gara2 rat race terbang duit mydear RM50...huhu


oke tu jer nak citer...klu sempat nanti citer yg detail2 plak....

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie