Tuesday, January 4, 2011

FM Collection....


org skrg sebuk kumpul FM kan...saya tgk org yg rajin2 melancong nie ponx byk jugak kumpul FM...kami ponx tak ketinggalan kumpul FM plak...klu stkt saya yg kumpul plg jauh ponx s'pore ajerlah...tp ini semua hasil pembelian mydear lah...dia yg banyak travel...

saya ada lah jugak beli yg s'pore punye, yg dlm m'sia punye...tp seronok jugak wpun tak dpt pegi bila dia yg belikan FM nie sure dia akan ckp....yg nie abg beli kat sini, yg nie abg beli kat sinun...dgr cerita ponx dh best inikan klu dpt pegikan...huhu my MIL ponx rajin gak travel nie...ada atr2 FM nie dia yg bg...seronok tul klu dpt travel jauh2 nie... [dream, dream, dream]


:: FM yg plg mahal Hard rock penang - RM60 ::




takderlah byk mana tp seronoklah tgk kan...

FM nie saya letak kat dapur sbb kat situ jer space yg ada....saya tak letak kat fridge ponx wpun namanye FRIDGE MAGNET sbbnye merosakkan saya punyer peti ais....sbbnye bila buka FM tu dia punye cat kat peti ais tu tanggal2...dgn kata lain rosaklah peti ais ku huhu...

so option beli note apatah nama dia kat ikea, gantung and lekat...kena buh tinggi sket sbb eman dia mmg suka FM nie sbb kat umah PIL dia asik menuju kedapur jer sbb nak amik FM...

note: FM aka Fridge Magnet

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie