Friday, January 28, 2011

Smlm Cuti...

semalam saya cuti sbb tu blog tak berupdate...bkn tak bley nak update kat umah tp almaklumlah sikecik tu bkn boley tgk kita dok kat pc...dia ponx sama naik menaip...tu yg tetiba comment kat fb member zzozauiop tu...dia ponx kepelikan sekejap psl apa lah mimie nie...haha

smlm saya cuti sbb jaga eman kat umah...sbbnye ari rabu tu masa amik dia dr umah bbysitter rasa cam dia demam...tp dia nie melasak jer tak tau demam ke tak...demam sket jer sbb dia kena selsema so biasalah klu kita selsema kan bdn ada panas2 sket...tp mlm smpi pagi tgk cam dia oke jer...

cumanye dia selsema agak teruk lah sbb tu saya buat kptsn cuti jaga dia kat umah jer...ingus meleleh2 jer tp kaki ngan tangan tak berenti bergerak...mean aktif lah tak mcm org sakit ponx....cuma time nak tido tu dia tak brp nak nyenyak sbb idung ponx tersumbat kan...so dgn saya2 sekali jd zombie...so penangan dr itu smpi ke petang kepala saya pening...adoyai...huhu

tp pagi nie saya tgk oke dh dia...mlm ponx dh boley tido...sekali sekala jer dia terjaga tp tak sehebat mlm sebelumnye dan saya ponx tido dgn nyenyaknye sedar2 dh 6.30...huhu itu ponx sbb dgr byk keta lalu lalang depan umah, org dah sebuk pi keja....

so sbb smlm cuti hari nie agak bz sket...so layan lah video kat bwh nie yer...nak tidokan dia tghari smlm..org suh tido tak mo sekali tgh duduk2 tgh tersengut2 dh...tu ponx degil gak nak tahan mata, sib tak tertonggeng...huhu



~~end~~


8 comments:

purple_lav said...

ya allah aeman, kiut nyer. tergelak2 oke tgk video ni terutamanya part yg paling ujung tu. sanggup tu tak nak baring hahahahah.

With Julia said...

hehheh kelakar yer budak kecik nih tdo hehhe so sweet boy hehhe cian dia selsema...rupa bb ikut mama dia hehhe tomey2...hope bb akak cpt2 sihat..amin :)

p/s teringin nak bb mcm akak...so sweet! kihkihkihkih ;P

mieoney said...

fiza: mata dh nak terpejam ponx sebuk dia nak besar kan mata...huhu

mieoney said...

jue: tq...klu nak baby caam tu kenalah kawin cepat...kompom baby jue nnti lagi comei dr eman...huhu nnti rabu nie akak bwk dia dtg...tp jue cuti kan so tak dptlah jmpa...

purple_lav said...

tu lah siap geleng2 n garu2 kepala tu tak tahan hehehehe. tak nangis plak dia kan bila dh ngantuk sgt?

mieoney said...

tgk mood dia gak fiza...kdg2 nangis juga..kdg2 kejap jer dh tido...kdg lama bru nak tid...

kak suzi said...

cute..tu jer boleh ckp...macam dah besar sgt..macam2 gelagat.sanggup tahan mata nk tido.comel...
rupa eman nampak macam iras mimie..

Mek Na said...

hahahaha.. gelak sorg2 kt umah tgok video ni. kelako btul la eman ni. cute sgtt!

 
Design with love by Jiji for Zamimie