Tuesday, January 18, 2011

Hatiku dibawa Pergi...



cehh ayat poyo...hehe yerlah mydear takder pi kursus...kami tinggal tak bley nak pi sbb dia dpt bilik share....sob2 lai ponx dia pegi 2 hari satu mlm jer...tgk itinerary penuh dr pagi smpi mlm mebawa ke pagi...

bestnyelah klu dapat ekot...bley dok kat legend water chalet...huhu wpun legend international water homes lagi best tp klu dh free sure best jer...

takper2 kira saya atr mydear utk survey tempat dulu so next time dia bwk kami plak pegi...sib dia pegi 2 hari jer klu lama2 sure esok ptg saya angkut eman pi PD....join sekali lah kiranye memandangkan khamis cuti....hehe sib esok dia blk dh...

poyokan saya nie cam tak pernah tinggal... (^__^)

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie