Tuesday, January 18, 2011

Shopping at Daiso...

jumaat lepas kan saya citer kitaorg pi shopping kat daiso nie...apa yg saya beli..

nak tgk ker...


inilah dia yg saya beli....


.:: beli menda nie sbb saya ada misi nak buat...tp tak sempat2 lai mmg ada jual yg jenis pipping bag tu tp rasa yg nie lai senang sbb banyak acuan...tak tau sng ke tak nak guna sbb tak pernah try...tp klu leceh nak guna ponx takderlah ralat sgt sbb RM5 jer kan heheh ::.
.:: yg nie saya beli sbb senang nak bwk kicap...saya kan kerajin bwk bekal...so bila dh tuang siap2 kicap tu atas nasi ke atas telur ke nnti bila time nak mkn lunch dh tak sedap dh....so bila ada nie senang sket buat 2-3 bekas pas tu simpan kat opis bila nak guna dh ada...yg nie ponx ada 20 pcs RM5 jugak...boley pki byk2 kali sbb senang jer nak cuci...bley gak klu nak letak sauce ke apa...tp sos saya bwk yg small paket yg dpt dr kfc tu... ::.

ada lai satu menda saya tak jmpa cari dlm google, gbr sdri lupa nak amik...erm acuan tart yg besar tu yg org selalu wat tuk cheese tart ngan egg tart.... yg tu ponx ada menda gak saya nak wat sbb resepi yg simple saya rasa...takper next2 time klu saya dh wat saya share ngan korang ek...

apa pendapat korg berbaloi tak menda2 yg saya beli nie? berbaloi2 kan...hehe

~~end~~

2 comments:

With Julia said...

weeee...best yer akak mimi beli barang2 kat daiso...wahh nak g gak suatu hari nanti...hehhe leh borong byk2...murah2 kan...wah dah beli piping beg so leh wat kek marvelos nih...hehhe nanti bawak kat ofis erk nak tgk hasilnya...chaw cin cau hehhe :P

mieoney said...

haha jue itulah yg akak ingat tu...nak buat and bwk pi opis..tp takder masa yg sesuai...nnti klu akak buat and berjaya akak bwk yer dun worry... ;)

 
Design with love by Jiji for Zamimie