Tuesday, January 11, 2011

Pembuli Kucing...

korang nak tengok si pembuli kucing...ha jgn tak tau kecik2 dh membuli tau...habis dicampak kucing tu ke sana sini...bergelimpangan semuanya haha...





:: habis bergelimpangan semuanye ::

:: siap melutut lai tau ::

:: time nie dia geram ngan kucin tu ::

:: pose tuk mama ^__^ ::

masa nie kitaorg kat parkson alamanda...dh kul 9.30 mlm dh nak blk waktu tu...tp nak tukar dulu bju dia sbb sure dlm keta dia dh tertido...tp kat dlm baby room tu ada org plak...so saya lepaskan dia kuar ngan baba dia and saya pi toilet...

kuar2 jer dr toilet tgk dia tgh punggah patung kucing tu...mydear ckp dia sdri yg nmpk...bkn main seronok lai dia punggah kucing tu kuar dr rak...hehe siap angkut trasnfer tmpt lain tau...huhu


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie