Monday, January 10, 2011

Korang Perasan Tak Smlm...

apa2 ponx tahniah kepada pemenang AJL 25 semalam
Pertama - Tolong Ingatkan Aku (Ana Rafali)
Kedua - Drama King (MUH & Black)
Ketiga - Noktah Cinta (Hafiz Af)
Persembahan Terbaik - Faizal Tahir (Hanyut)
Vokal Terbaik - Hafiz (Noktah Cinta)

tp saya rasa skrg nie semua org nak citer psl kemenangan merekakan...tp ada tak korg perasan menda lain dr yg lain...huhu

korng perasan tak muka dato' sharifah aini tu pelik...tang idung pelik, tang muka pelik mcm sesuatu jerkan....taik lalat kat muka dh takder...mesti pki foundation tebal sbb tu taik lalat semua dh tertutup...huhu

korng perasan tak dato' siti tu wpun badan dia berisi takder flabby sana sini...mesti pki PB niie...huhu tp penari dia mmg ramai dh ala2 noraniza idris punye pesembahan dh.... ^__^

korng perasan tak adira punya make-up mcm pelik tang mata....mata dia jd sepet sgt...tak taulah saya yg salah pndg or mmg make-up tu jenis cam tu...nmpk bwh mata dia itam...tp rambut ngan bju saya suka comel sgt....

korang perasan tak tahun nie byk jer org wat persembahan tukar baju (hafiz and ana rafali yg saya tgklah yg lain tak tau plak)....dulu2 faizal tahir tp skrg faizal tahir dh advance dh...so kira cam tiru faizal tahir lah...

korng rasa2kan faizal tahir tu jam2 tu gak ke dia masuk dlm air...saya rasa dia dh wat dh rakaman tu awal2...masa hri pertandingan tu dia just siram jer muka dia ngan air...tu saya rasalah sbb penat tu nak tahan nafas dlm air lepas tu nak nyanyi lai....pas tu timing elok jer plak tu....itu pndpt lah klu betul dia wat time tu bagusslah kan...

oke tu jerlah yg saya perasan...sbb saya tak dok terpaku ponx depan TV 3 jam...rasanye dlm sejam jer saya dok terpaku dpn tv...yg selebihnye cam biasalah...masaklah, makanlah, iron baju, kemas baju and segala mak nenek yg biasa org pompuan buat...apa2 ponx best sbb semuanye hebat2.....

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie