Wednesday, January 14, 2009

Berjumpa Ekin...

semangat ko balik2 jer terus blogging..yerlah semangat tu nak bgtau td saya jumpa ekin kat midvaley..tp mawi takderlah cuma ekin jer ngan mak dia serta adik beradik dia kot..terkojut gak masa jmpa tu..siap pusing 2-3 kali ngan my dear..mula2 saya pi sorg jer nak beli sushi n my dear pi solat bila dh ternmpk tu tgh2 excited tetiba my dear tepon..saya bleh ckp apa "cepat2 ada ekin kat JJ nie"..nmpk sgt excited..
saya sgt excited sbb bru ari tu menyaksikan perkahwinan beliau yg gilang gemilang ngan bajunye yg sgt cntik..saya suka sgt..hehe tp yg sgt tak best ialah saya tak amik ponx gbr dia sbb malu sbb rasa mcm poyo jer kui kui...lagi ponx bateri hp dh flat sgt..so mmg tak leh snap lah gamaknye..
owh yer ekin adalah sgt kurus ye..betulah dia ckp tu berat dia klu tak silap dlm 43 or 45 kot..sgt kurus yer and tinggi dr saya..appearance mcm yg kita selalu nmpk dlm mjlh tulah serta makeup yg tebal itu..huhu
~~end~~

2 comments:

shima said...

Ha tu nak perabih duit Mawi la tu...huhuhu....dia pakai la baju POLO ngan jean cawat pendek dia tu?...huhuhu

mieoney said...

tak dia pki baju polka dot klu blue black tu..mawi takder so tak leh lah pki bju polo tu..nnti tak sedondon plak..huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie