Sunday, January 4, 2009

Supper..

Semalam kitaorg tak mkn malam...namun begitu dlm kul 8 my dear dh mengadu lapar..konon2 tak nak mkn sbb kitaorg dh mkn 1/2 dozen karipap ikea dan juga daim kek dua keping tuk minum ptg..so saya ckp ngan dear tak per saya mskkan yg simple jer2 lah..tp my dear ckp dia nak main game dulu so saya smbg tgk tv balik..

~karipap dh tinggal 2, 4 lai dh kena bedal dulu huhu~




so dlm kul 9.30 mcm tu my dear ckp jom kita kuar minum..wah saya oke jer tetiba plak rasa mcm nak mkn sup mamak..sedap cicah ngan roti nie.. so dlm kul 10.30 mlm cm tu kitaorg pi kuar ke kedai haji tapah yg ayam grg dia sgt sedap itu..





saya telah order sup ayam mamak n roti nan kosong..my dear plak order nan cheese ngan ayam tandori..huhuh tgh2 mlm kan mkn tak ingat...hehe so far sup dia tak sedap dah ler sejuk plak tu tak sprt yg saya gmbrkan lah..dulu masa dok kat pandan sup mamak dia mmglah sedap..nyum2

~makanan kami tak taulah menyihatkana ke idak huhu~




hehe kitaorg lepak dlm kul 11.30 dh blk sbb konon nak tgk citer shrek the third tapi cam borink jer nak tgk lai sekali..last2 kami tgk citer see no evil...seram gak citer psl mamat saiko dok korek biji mata org..hehe itu jer nak citer psl supper kami..





~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie