Monday, January 19, 2009

Bengang Jer...

Ari nie lewat lai smpi opis..
jam punch kad menunjukkan 8.03 so maknanya saya dh lewat 3 minit..

adoi saya adalah amat tidak suka klu punch kad merah nie..
rasa mcm tak lengkap jer idup..huhu

act bkn apa kitaorg dh kuar awal dr umah..
before 7 dh kuar and around 7.15 dh smpi tol sg besi..
sekali kuar jer dr lorong smart tag tu keta depan dh stop..
gerak ponx sket2 jer..

yerlah bygkan kat tol sg. besi tu ada 10 lane pas tu heading ke jln yg ada 3 lane haruslah sesak + dgn apa yg berlaku kat depan tak taulah..
so kitaorg kat situ dlm 10-15 minit..
klu sapa2 penah lalu perasan ada billboard putrajaya yg besar tu..
dr kuar tol smpi situ kitaorg amik masa 10 minit sdgnkn klu jln kaki tak smpi 5 minit ponx..

bila dh msk lane jln dh lega jln depan sket smpi petronas tu bru nmpk ada keta kemek xcident mgkn itulah puncanya kot..
tp ada sebijik jer tp jem mengalahkan 10 biji keta..

adoi hai klu isnin jer sure lewat...
bad reputation lah klu cmnie.... :(

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie