Friday, January 23, 2009

Cuti Hujung Minggu...

Menunggu detik2 nak brcuti nie membuatkan semakin malas saya nak mengupdate blog dismping kedebaran (bleh ke perkataan nie?) menunggu sst membuatkan smkin berkobar2 kemalasan.. huhu

so cuti lama2 nie apa yg korg buat??
saya esok insyallah akan pulang ke kg..
tp sblm tu pi kenduri kawin my dear punye cousin kat melaka..
so lepak2 sana dulu and after that bru blk my kg..
my sis dh plan hari ahad tu nak pi piknik kat air terjun..
best gak tu dr dok umah takder wat apa2 haruslah aktiviti begitu dijlnkan..

mybe kami akan pulang dari kg awal sehari iaitu ari isnin tuk mengelakkan kesesekan jln raya yg biasa berlaku..
blk awal bleh gak wat apa2 yg patut kat umah..
plan nak wat karipap mcm ari tu ngan dua inti yg berbeza memndgkan stok karipap yg ada ponx dh abis td so haruslah wat stok blk..
insyallah


atau ponx mgkn kami akan menonton wayang sbb kami dpt tiket free..


akan tetapi blm tau lai citer apa yg nak ditenguk..sekarang nie apa ek citer yg best.. dh lama tak pegi tgk movie..

selepas itu pegi mkn kek free secret recipe hehe..
semua ponx free best2 saya suka..
semua org ponx suka kan free..hehe


apa2 ponx kwn selamat bercuti..jumpa lai next week..

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie