Wednesday, January 14, 2009

Rasa Teringin...

wah tajuk mcm apa..bkn apa sbnrnya smbil2 wat keja nie asik teringat2 jer kasut yg kuidam2kan.. pas tu tetiba teringat plak dh lama tak gi mid valy.. bila dh fikir mcm tu tetiba plak terasa nak mkn big apple donut yg sedap itu...lepas tu teringat plak shushi yg best kat JJ tu...pas tu meleleh plak air liur dgn laksa jusco yg best tu..huhu

tah apa2 lah merapu ptg2 nie..bkn apa saya sbnrnya takder idea nak menulis sbb asik terbygkan menda2 nie dr tadi..hehe harap2 lah my dear abis miting cepat ari ni..

dh lama tak ke midvalley nie..rasa lepas dh kawin nie mmg jarang lah ke sana..sblm nie masa bercinta cintun nie mid nie mmg tempat dating arrr..lepas keja jer dating kat sana since our ofis dekat ngan mid kan..jd klu dah kerap sgt dating kat sana mmg seluruh pelosok mid tu dh kami ronda, semua kedai kat mid tu saya dh hafal..hehe rindu ngan kenangan itu...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie