Tuesday, January 13, 2009

Aktiviti Ujung Minggu...

weekend ari tu kami tak buat ponx aktiviti yg biasa kami buat..apa aktiviti yg kami buat?? huhu selalu kan kami menonton wayang and bowling..kali nie kami menonton gak tp tonton movie kat astro jer..HBO, star movie ngan CNX kan ker byk muvie best2..hehe

oke on sunday kami telah melakukan aktiviti yg menyebabkan saya tak dpt tidur ptg..huhu seday ar..ini gara2 my dear ajak mengemas bilik stor yg mmg rupa stor..nak tau sbb apa..sbbnye dlm stor tu hanya cukup utk bukak pintu jer..pas tu klu nak amik brg nak kena kuis2 sket brg2 bru bleh lalu..hazab lah klu brg tu kat ujung..tp saya lupa nak amik gbr sblm lah..klu gbr selepas adalah..
~tgk kemas dn tersusun..siap ada karpet lai huhu~

~dalam nie adalah byk komik utk dijual hahaha (jgn marah dear)~


~siap ada langsir tau kami punye stor~

~tidak ketinggalan bunga jugak..hehe saya gubah..unik tak?~

lepas dh kemas2 tu asik2 msk jer bilik tu wpun takder motif..hehe smpi ke hari nie still gak msk ngan kekaguman sbb kitaorg dh kemas sekemas itu..huhu act nie adalah bilik ke 5 dlm umah kami..so sbbkan dia kat dapur dn tidak bertiles so kami consider it as a stor lah..tu yg agak besar stor kami itu...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie