Sunday, January 11, 2009

11 Januari..

hari ini merupakan our anniversary yg keempat...tarikh 11 januari adalah the day that we declared to be a couple..rasa mcm bru smlm semua itu berlaku..cinta yg tidak dijangka dn sekarang kami telah di alam perkahwinan..suka duka adat dlm percintaan namun sifat kesabaran adalah kunci utk kebahagiaan..

~these are the ring as a tanda that i'm taken..hehe~

ya cincin nie di beri oleh my dear masa kitaorg declare...waktu mmg terkejutlah yerlah dpt hadiah mahal sapa tak terkejut..and after 1 month he ask to jmpa my parents..hehe so nmpk lah keseriusannye kan...

~ini gbr masa belum couple..masih dlm proses kenal2an..gi genting ngan member saya~


owh yer ada lai satu peristiwa yer untuk kami dibulan januari nie..tapi tgu lah dh smpi tarikh itu..hehe tak rancang ponx tetiba jer tersama plak bulannye..heeee


~gbr yg saya rasa dia nmpk kacak sgt..huhu skrg dh membulat dh..tak derlah sekurus ini~


tapi serius waktu tu dia bru potong rmbt and ptg tu terus kitaorg pi dating..and sgt serius tuk saya katakan saya sgt teruja waktu tu sbb bf saya hemsem..huhu


11 Januari
Sebelas Januari bertemu,
menjalani kisah, cinta ini
Naluri berkata,
engkaulah, milikku

Bahagia selalu dimiliki,
bertahun menjalani bersama mu
Ku nyatakan bahwa,
engkaulah, jiwaku



Akulah penjaga mu
Akulah pelindung mu
Akulah pendamping mu
Di setiap langkah-langkah mu


Pernah ku menyakiti hati mu,
pernah kau melupakan janji ini
Semua karena, kita ini, manusia


Kau bawa, diri ku, ke dalam hidup mu
Kau basuh, diri ku, dengan rasa sayang
Senyum mu juga sedih mu, adalah hidup ku
Kau sentuh, cinta ku,
dengan lembut…
dengan sejuta warna

To My Dear:
When you read this i just want you to know that how deep is my lurve for you and hope that our relation will be forever and ever..nothing can separate us unless dead..hope so..


~~end~~

2 comments:

PakciQue said...

Wah!! MAksudnya couple kejap je la kan. Dah kawin eh?

11 Januari adalah signifikan dengan bday Siti.

mieoney said...

erm tak jugak 3 thn lah couple bru kawin.. itu masa thn 2005..

 
Design with love by Jiji for Zamimie