Friday, January 30, 2009

A Trip to Cocoa Boutique

bru jer balik lunch nie tp sempat singgah kat cocoa boutique nie..klu sapa2 penah pegi kat tugu dia ada Tugu Hillview cafe kat situ..so kitaorg dok mkn kat situ lah..after that mcm byk masa lai so ajak derang pi situ ngan niat tuk beli coklat to my dear..

chocolate ini adalah buatan malaysia dn ada diantara perisa²nya terdiri dr buah²an exotic malaysia seperti papaya, durian, mangga, nenas, kelapa and ada jugak choc tongkat ali tau huhu... tapi harganya adalah agak mahal sket lah..hehe


~the entrance~

~kdtgn yg disambut oleh si kucen bunting~


~rack of chocolatier~


~the durian choco~


~nice choco~


~my choice of choco~

~us in front the shop~

~like an old house stairs~

~for you dear~


~~end~~

3 comments:

atielense said...

miza kat ner ni?

Cik Bella tembam:) said...

wah jelesnye xdapat ikot...tp spe yang bertudung hijau tu ek???

mieoney said...

kak atie,
tmpt nie kat tugu negara...

bella,
itu anak tiri kak zi yg sulung..

 
Design with love by Jiji for Zamimie