Friday, January 16, 2009

Pray For Her saFe...

early in the morning as usual smpi opis saya akan baca email serta blogg hooping sblm melaksanakan tugas rasmi dipjbt.. tetiba i'm shocked dgn one of my feveret blog sbb dia bg tajuk entry It's Time to say goodbye...

terkesima skjp masa baca tu..semakin saya scroll ke bawah and baca smkin kelabu mata saya rasakan..kesedihan yg turut sama rasakan utk mereka.. act dina is Padi wife yg mana Padi is my fren..kitaorg kenal masa saya kat kampus UUM and dia adalah kwn kepada kwn saya..erm complecated kan..lebih kurang cm tulah..

wpun dia bljr di tmpt lain kami pernah gak jmpa 2-3 kali...masa tu dia dh couple ngan Dina and he was so excited masa citer psl his gf (waktu tulah skrg dh jd wife)..i'm happy for her..so kami ada gak contact smpi lah dia nak kawen and he gave me the card..after that mmg dh takder contact dh..yerlah dia ponx sebuk ngan keja, life and everything..sama gak spt saya..




segala cerita saya baca from dina blog and saya rasa mereka adalah couple yg paling sweet sgt..tp dugaan yg mereka terima adalah sgt hebat..and poor dina sbb terpaksa menghadapinye semasa padi bergelut dgn kerjanya di atas lautan luas..sib ada along yg byk membantu..

saya hanya boleh mendoakan keselamatan beliau dn ketabahan diatas semua yg berlaku...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie