Friday, January 9, 2009

Lunch at Tupai-Tupai...

~~bagi peta dulu supaya senang nak gi or rujuk~~

Lunch td kami as usual lah pegi berkonvoi2 tuk mkn....kami mkn kat tupai-tupai yg dekat ngan DBP tu..saya rasa mesti semua org penah dengar psl kedai nie..sbb selalu gak masuk tv..jalan2 cari makan ponx ada gak...

oke moh kita citer ske psl Tupai2 nie.. psl ambiance dia okelah ala2 kg gitu..tak brp panas sgt sbb derang pki cooling system yg unik..sprinkle air atas zink hehe so bila masa sprinkle tu berfungsi akan nmpk seolah2 ujan yg turun berserta ngan bunyi sekali tau...servis kedai nie ponx sgt pantas..order kejap jer dh dpt..

~~view luar~~

~~view dlman ada chandelier lai~~

mknan plak ada ala-carte and ada gak hidangan ala kmpg..for me mestilah mkn nasikan sbb yg goreng2 tu kedai mana2 ponx ada and klu prsn rasa lebih kurang je mana2 kedai ponx..oke saya amik nasi putih, ikan keli msk lemak cili api, sayur kubis cina grg and kerabu perut...sngt sedap ye kwn2...hehe msk lemak dia adalah sedap pedas ponx tak kuat just nice..

~~the lauk~~

~~the makanan~

bab harga plak okelah and lebih murah dr makanan dia Tugu Hillview cafe tau..puas hati jugaklah...cuma air adalah agak mahal jugaklah..air tembikai RM4 lebih mcm dh harga gelas besar plak..huhu
~~menikmati makanan~

p/s: klu perasan ada cik dayah..dia balik bercuti jap so dtg jumpa kitaorg kat opis...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie