Tuesday, January 20, 2009

Gila Game...

korg perasan tak weekend ari tu saya takder update blog ponx sdgkan dua hari cuti tu saya takder buat apa2 ponx..nak tau puncanya adalah game..game apa ekk..game ini lah penyebabnya..nak slhkan game plak.huhu




yerlah dh jadi addicted ngan game nie..sbb dia bg kita satu kg and 7 org so kita kena train org tu cri mknan, bina bgnan dn segala2nye lah smpi derang maju and beranak pinak.. yg tak tahan tu my dear ponx dh terikut sama smpikan game garena dia tu bleh dibilang brp kali jer dia main..huhu

bila tribe tu smkin berkembang dn berkemajuan lagilah kita seronok nak main..and yg bestnye wpun kita tutup game tu and kuar it's still keep going playing..so jgn terkejut klu tido esok pgi bgn bukak ngk2 dah ada baby dh..huhu best2..






~~end~~

4 comments:

shima said...

NI main kat computer ke main psp? kalu kat computer nanti balik kg bawa la

Anonymous said...

Game ni best woo

atielense said...

miza nak jugak game tuh
miza...pergi ler blog akak..he..he

mieoney said...

nie main kat PC..oke nnti blk aku bwk yer..
kak atie org dh gi dh blog akak..dgn segeranya..huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie