Sunday, October 17, 2010

4th Appointment...

lama dh tak update blog nie...sbb jd malas plak ari tu huhu....tp tetiba plak ari nie dh berkobar2 blk nak update this blog...huhu

so kali nie dh 4 bulan dh saya saya pki braces....ada perubahan? ada gigi bwh saya dh rata dh...dulu yg bawah nie ada satu gigi tu terkebelakang...tp skrg nie gigi tu dh duduk pada tempatnye...so gigi yg bwh sekarang nie dh rata cuma nak rapat2kan jer kedudukan safnye...hehe owh yer gbr next timelah saya lupa plak nak snap pic...

gigi atas plak masih tiada perubahan sbb doc still lai nak tarik utk bg space dua gigi yg terkebelakang tu utk tarik kedepan....susah kan nak citer takder gbr...takper2 next visit saya snap pic model gigi..bru lah korang boleh bygkan....

so kali nie punya appointment saya pki kaler turquoise... =)

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie